אנו שמחים להזמינכם לכנס "מעצבים את העתיד 3" אירוע ה-EdTech הבין-לאומי הגדול בישראל, מבית מט"ח וחממת החדשנות MindCET, שיתקיים ב-3 ביוני במרכז וואהל ברמת גן.

הכנס שייערך במסגרת שבוע ה-EdTech של מט"ח ו-MindCET, יעסוק השנה בטכנולוגיות חדשניות הקשורות לתהליכי למידה וחינוך הפורצות את גבולות המסכים, בהן "אינטרנט של הדברים" (IoT), "תנועת ה- Makers" ו"מציאות מדומה" (VR), וינסה לבדוק את השפעתן הפוטנציאלית על עולם החינוך באמצעות הרצאות ופאנלים של דוברים מתעשיות החינוך, היזמות, הטכנולוגיה, האמנות ועוד. במהלך הכנס יתקיים יריד מעשי וחווייתי עם הטכנולוגיות שיוצגו בכנס.

הנואם המרכזי בכנס יהיה לבאר ברטון (LeVar Burton), שחקן, מפיק ויזם בתחום הטכנולוגיה החינוכית, שיגיע לראשונה לישראל. ברטון פעיל בטלוויזיה, הקולנוע והרשת כבר שלושה עשורים. תפקידו הידוע הראשון היה דמותו של קונטה קינטה במיני סדרה "שורשים" בסוף שנות ה-70' (לאחרונה נודע כי מתוכננת הפקה מחודשת של המיני סדרה, בהפקתו), ובהמשך זכה לתהילת עולם בעולמות המדע הבדיוני כאשר גילם את  המהנדס הראשי, ג'ורדי לה-פורג', בסדרה "מסע בין כוכבים: הדור הבא" ובסרטי הקולנוע שהגיעו בעקבותיה. בין השנים 1983-2009 שימש ברטון כמפיק ומנחה של תוכנית הילדים האמריקאית Reading Rainbow ששודרה בערוץ PBS, עודדה קריאת ספרים וזכתה בפרס פיבודי. לאחר ירידת התוכנית מהאוויר המשיך ברטון לחבר ילדים לעולמות הקריאה באמצעות החברה שהקים, RRKidz, המפיקה אפליקציות ותכנים לעולם החינוך. ב-2014 גייס מיליוני דולרים בקמפיין קיקסטארטר היסטורי לטובת הנגשת המדיה של Reading Rainbow לקהלים חדשים ולבתי ספר רבים.

בין הדוברים הנוספים בכנס:

דייל דוהרטי -  מוותיקי הרשת, נחשב לגורו של תנועת ה- Makers.

דניאל אובודובסקי - מומחה למחשוב לביש, מחבר "האינטליגנציה השקטה:האינטרנט של הדברים".

רוברט גהורשם -  מנכ"ל ה-Institute of Play  בניו יורק, המוביל פדגוגיה חדשנית מבוססת משחק.

סטיבן הודס - יזם ויועץ,  ממובילי פרויקט החינוךiZone  בעירית ניו יורק.

רנה הובס - חוקרת תקשורת, מייסדת ומנהלת ה- Media Education Lab באונ' רוד איילנד.

וולטר בנדר - מייסד משותף של מעבדת המדיה של MIT ומייסד פרויקט ה-Sugar Labs.

טוד רבולט - מנהל השותפויות האסטרטגיות של חברת הסטארט אפ האמריקאית-ישראלית Meta, מפתחת משקפי AR.

שיזף רפאלי - ראש המרכז לחקר המידע באוניברסיטת חיפה, וראש ביה”ס לניהול באוניברסיטת חיפה.

יורם יעקובי - מנהל מרכזי הפיתוח של מיקרוסופט בישראל.

ענבר לסר-ראב - סגנית נשיא לשיווק מוצרים ופתרונות בחטיבת ה-Enterprise של סיסקו.

ורבים נוספים.

פרטים נוספים ולוחות הזמנים של הכנס ניתן למצוא כאן.

לרישום במחיר מוזל (90 ₪ במקום 150 ₪) אנא הירשמו כאן