בימים ד'-ה', 17.03.16-16.03.16 יתקיים כנס בנושא עיצוב מרחב הסייבר: חשיבותו של הגורם האנושי.

הכנס יתקיים באוניברסיטה העברית בירושלים, קמפוס הר הצופים, בית מאירסדורף. לפרטים נוספים, לחצו כאן.

ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום, אך מחייבת הרשמה מראש. אנא הקדימו לאשר השתתפות בטופס הרשמה או בדף הפייסבוק של הכנס. ייחודו של הכנס המאורגן בחסות משרד המדע הטכנולוגיה והחלל, המרכז לחקר האינטרנט באוניברסיטת חיפה, מטה הסייבר הלאומי ומרכז הסייבר באוניברסיטה העברית בירושלים, הוא בהתמקדות בשחקנים האנושיים הפועלים בזירת הסייבר. בעוד שרוב הכנסים בנושא הסייבר שואפים להציג פתרונות טכנולוגיים גרידא לבעיות כמו פריצה למערכות מחשב, פישינג, ביוש ובריונות ברשת, הכנס הנוכחי מתמקד ביצירת תובנות סביב הגורמים האנושיים המעורבים בפעילות עבריינית ולא לגיטימית ברשת, הגולשים החושפים עצמם להתקפות ולפשיעת מחשב, והרגולטורים המופקדים על מתן מענה לפשיעת סייבר.