g4e banner

מיזם משחקי מנהלים הינו מיזם הדרכה ומחקר חדשני. מטרת המיזם היא ליישם הדרכה עסקית ככלי להפריה הדדית בין החוג האקדמי לבין עולם העסקים הדינמי. המיזם מוביל תהליכי למידה ארגונית, פיתוח עסקי והכשרת מנהלים, בשילוב משחקים רציניים וסימולציות ממוחשבות.

"משחקים רציניים" (משחקי מנהלים) הינם  משחקים ממוחשבים מבוססי רשת המיועדים להכשרת מנהלים. חלקם פותחו בבית הספר למוסמכים בניהול באוניברסיטת חיפה וחלקם בהוצאת גופי הדרכה בין לאומיים. המשחקים מותאמים ללקוח עפ"י צרכיו. דרגות הקושי והתחכום ניתנות להתאמה לפי רקע והשכלת המשתתפים. המשחקים מכילים מגוון עשיר של כלי ניהול, דיווחים ודוחו"ת לשימוש ע"י המשתתפים והמנחים באופן המדמה מערכות מידע ארגוניות. משחקי מנהלים הנו הגוף המוביל בארץ בחקר ויישום תחום המשחקים הרציניים (Serious Games), כחלק מחבילת הדרכה שלמה.

לאתר המיזם | לדף הפייסבוק של המיזם